top of page
Zoeken
  • evy309

Wil jij ook altijd over jezelf, je bedrijf of je product praten in marketing en communicatie?

Jezelf, je dienst en je bedrijf verkopen door het alle aandacht te geven? De consument doen geloven dat je betrouwbaar bent en de beste bent door allerhande marketing en verkoop?

Dat is goed, als ondernemer moet je bezig zijn met sales, marketing en verkoop. Dat is de motor van je bedrijf. Maar ook de motor van je bedrijf moet je in vraag durven stellen.


Consumenten zijn niet meer op zoek naar het feit dat jijzelf zegt dat je de beste. Consumenten zijn op zoek naar beleving, vertrouwen, opvolging en meerwaarde. Ze zoeken dat bijvoorbeeld in reviews.

Gelukkig kan je ook daar je marketing op organiseren. Een goed idee kan zijn omgekeerde marketing als onderdeel van je groter marketingcommunicatieplan.


We helpen je graag met een marketingstrategie, marketingcommunicatieplan, marketingdoelstellingen, en zelfs met de ontwikkeling, creatie, redactie, publicatie, opvolging en resultaten.


Meer informatie? Steeds na afspraak www.kmo-architect.be


Een paar voorbeelden in omgekeerde marketing? Want het kan zowel voor grote als kleine spelers.


Juiste financiële keuzes bracht dit verhaal, hun bedrijf en activiteiten in ander perspectief, https://www.youtube.com/watch?v=Y272JS5O7uA

Dove, bracht dan weer een reverse selfie uit. Bekijk de video hier: https://www.youtube.com/watch?v=z2T-Rh838GA De KMO-architect
8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page