top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverStefaan Poffyn

De KMO-architect sponsort VYNCKE David waarom?

Toen David jong was droomde hij ooit de 24u van Zolder te kunnen rijden. Hij was een fan van het eerste uur en sliep zelf in zijn wagen aan het circuit om de volledige wedstrijd te kunnen volgen.

Hij sliep niet alleen in deze wagen. Cédric Plaetinck was ook van de partij. Achteraf bleek dat de auto gevuld zat met ondernemerstalent. Mensen die hun dromen najagen, doelen zetten en daar maximaal voor te gaan.

"Streef je dromen na!"

Cédric bouwde een KMO uit in HVAC, zijnde c-clima (www.c-clima.be).

David ging zijn droom achterna en start weldra zijn eigen 24u van Zolder. Niet meer als toeschouwer maar als racepiloot. Zo zie je maar dat dromen bereiken echt wel kan. Omring je juist, zet doelen. Streef je dromen na. Als KMO-architecten geloven we in wie zijn of haar dromen wil nastreven. Zo'n succesverhalen verdienen gewoon positieve aandacht en ondersteunen we graag.


Wanneer kan je David aanmoedigen? Volg hem op social media, klik hier. 21/07/2022 - BELCAR Race Day - Circuit Zolder

11/08/2022 (13+14) - 24 H Zolder - Circuit Zolder

18/09/2022 - Weekend Heroes - Nürburgring 08-09/10/2022 - American Festival Nascar - Circuit Zolder Ben je ook zelfstandig? Ondernemer? Wil je graag gaan? Neem contact met ons op en wie weet voorzien we je wel van toegangstickets op één van deze events.


263 weergaven0 opmerkingen

留言


bottom of page