top of page
Jan wit_edited.jpg

KMO-ARCHITECT JAN

Gedurende mijn 43-jarige professionele loopbaan heb ik nauw contact onderhouden met de KMO-sector.

Dit contact heeft zich gemanifesteerd in verschillende hoedanigheden: enerzijds als zelfstandig ondernemer, waaronder mijn rol als Directeur-Zaakvoerder bij een CVBA met dertien verkooppunten, en anderzijds als adviseur voor kleine ondernemingen, waarbij ik onder meer de functie van Regiodirecteur/-manager heb vervuld.
Bovendien heb ik mijn expertise op dit gebied aangeboden als gastdocent bij SYNTRA.

 

De variëteit aan functies die ik heb bekleed - als zelfstandige, regiodirecteur en gastdocent - heeft me in staat gesteld om de wereld van KMO's vanuit diverse perspectieven te aanschouwen en te waarderen.
Dit heeft geresulteerd in een diepgaand begrip van de dynamiek en uitdagingen die inherent zijn aan ondernemerschap.

 

In deze verschillende rollen ben ik frequent in aanraking gekomen met de vraagstukken, onzekerheden en obstakels die inherent zijn aan het besturen van een onderneming. Het ondernemingslandschap is voortdurend in beweging en kenmerkt zich door voortdurende veranderingsprocessen.
Zoals ooit treffend verwoord: "De enige constante in een bedrijf is verandering."

 

Gedurende mijn eigen carrière heb ik het voorrecht gehad om te kunnen rekenen op een breed scala aan competente, gedreven en enthousiaste mentors.
Deze personen stonden mij op cruciale momenten bij met advies en daadkracht, en hebben me altijd gestimuleerd om voorwaarts te blijven gaan.

In mijn huidige rol ben ik vastbesloten en gepassioneerd om zelf die mentor te zijn, degene die de zaakvoerder ondersteunt bij het identificeren van oplossingen en bij het stimuleren van de groei van hun onderneming.


 

bottom of page